DOLAR 32,5318 0.23%
EURO 34,7415 0.03%
ALTIN 2.488,511,08
BITCOIN 20591763,72%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Vakıfbank ARI Hesabı Nereden Açılır?

Vakıfbank ARI Hesabı Nereden Açılır?

ABONE OL
1 Temmuz 2020 15:42
Vakıfbank ARI Hesabı Nereden Açılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıfbank ARI Hesabı Nereden Açılır? Mevduat Faizi 2020

Vakıfbank mevduat ürünlerini birden fazla kanal ile satışa çıkardığı gibi, bu ürünlerin alınması için yine farklı kanalları kişilere sunmaktadır. Bu konunun ilk başında da izah ettiğimiz gibi Vakıfbank ARI hesabı açabileceğiniz birden fazla kanal mevcuttur bunları aşağıda sıralı olarak veriyoruz.

  • Vakıfbank şubeleri,
  • Vakıfbank çağrı merkezi,
  • Vakıfbank internet bankacılığı,
  • Mobil bankacılık.

Yukarıdaki 4 kanal üzerinden Vakıfbank ARI mevduat hesabını açabilir ve vadeli mevduat özelliği taşıyan bu yatırım aracından yararlanabilirsiniz.


ARI Hesap içerisinde EFT/Havale gibi işlemlerin ücretsiz bir şekilde yapılabileceğinden söz etmişken konuyu daha net kavrayabilmeniz için EFT Nedir Nasıl Yapılır 2019, Bankalarda EFT Yapma Yolları adlı makalemizi incelemenizi tavsiye ederiz.


Vakıfbank şubelerinden mesai saatleri içerisinde dilediğiniz zaman hesabınıza para yatırabilir yahut dilediğiniz sıklıkta hesabınızdan para çekebilirsiniz. Resmi ve hafta sonu tatil günlerinde bu işlemlerin yapılmadığının altını çizmekte fayda olacağını düşünüyoruz. Yarım gün tatil uygulaması olan kimi günlerde ise Para yatırma ve para çekme işlemlerini sabah sıfır 9 ile 12 arasında yapılması gerekmektedir.

Vakıfbank Genç ARI Hesap 2020

Para yatırma para çekme gibi işlemlerinizi Vakıfbank şubeleri, Vakıfbank ATM‘leri, internet bankacılığı, mobil bankacılık yahut çağrı merkezi üzerinden de gerçekleştirebileceğiniz iyi biliyor muydunuz? bu kanallar üzerinden Yapacağınız para yatırma işlemleri resmi ve hafta sonu tatil günleri dahil olmakla 09:00 ile 17:00 arasında, para çekme işlemlerini ise resmi ve hafta sonu tatil günleri dahil her gün sıfır 6:00 ile 23:00 arasında yapabilirsiniz.


Yine EFT/Havale gibi işlemler hakkında öğrenmek istediklerinizi EFT Ne Zaman Hesaba Geçer | Karşı Hesaba Yapılan EFT Zamanı adlı makalemizden temin edebilirsiniz.


Vakıfbank ARI hesabı üzerine işletilmesi düşünülen faiz tutarı, uygulanacak olan faiz oranı ile hesabın gün sonu bakiyesi o gün için hesap görülmekte ve sonraki günün sabahında hesabın bakiyesine yansıtılmaktadır. Kişilerin burada kazandıkları faiz geliri üzerinden mevzuatta belirtilmiş olan oranda stopaj (vergi kesintisi) uygulanmaktadır.

  • Vakıfbank ARI hesabı açmak için hesabın açılış tutarı minimum 5000 TL, 1000 Dolar, 1000 Euro olmalıdır.

Yeni hesaplar için tanışma faizi suresi 100 gün olarak kabul edilmekte ve hesabın açıldığı ilk günden itibaren bu süre başlamaktadır.

  • 100 gün sonunda tanışma faizinin sona ermesiyle banka tarafından günlük olarak yayınlanacak olan temdit faizi ile değiştirilmektedir. Tanışma faizinin son bulmasıyla uygulanacak olan temdit faiz oranları piyasa koşullarına göre her gün değişebilir.

2 maddede de belirtmiş olduğumuz gibi tanışma faizinden yararlanacak olan kişiler ilk defa Vakıfbank ARI hesabı açan müşteriler olacaktır her döviz cinsi için yalnızca bir kere kullanılabilir.


Editör Tavsiyesi: EFT Saatleri Ücretleri: Bankaların EFT Saatleri Kaça Kadar? Akbank, Ziraat, Bankası, İş bankası, Vakıfbank, Halkbank, Finansbank EFT-Havale saatleri en son kaç? Bu tür sorularınızı çözüme kavuşturmak için hemen şimdi yayınımızı inceleyebilirsiniz.


Tanışma faizi ile temdit faizi 1 milyon TL, 1 milyon dolar, 1 milyon Euro’ya kadar geçerlidir. Belirtili tutarı aşması durumunda tutarı açmış olan orana, daha düşük bir faiz oranı uygulamaya koyulacaktır. Uygulanacak olan bu faiz oranı da yine piyasa koşullarına bağlı olarak her gün değişim gösterebilir.

ARI Hesabı ile anlık olarak EFT/Havale gibi işlemleri yapabilirsiniz.  Ancak ileri tarihli ve düzenli EFT/Havale talimatının verilemediğinin altını çizelim. Yine bununla beraber Swift işlemi yapılamamaktadır.

Vakıfbank internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden yapacağınız EFT ve Havale gibi işlemleri tamamen ücretsizdir. Bu 2 kanal dışından yapacağınız EFT – Havale işlemlerinden hizmet bedeli olarak bir miktar ücret alınacaktır. Banka şubelerinde EFT/ havale ücretleri ile ilgili değişiklik yapılabilmektedir. Banka bu hakkını saklı tutar. EFT Havale gibi işlemlerde, işlem ücretinde yapılacak olan bir değişiklik kişilerin o esnada yaptıkları işlemden önce ekrana yansıtılacaktır. Bu madde şöyle açabiliriz.  Ücreti belli olan bir işlemin tutarında yapılacak olan bir değişiklik müşterilerin bilgisine sunulmadan yapılmamaktadır.


Elektronik Fon Transferi ile alakalı birden fazla detay yandaki bağlantıda. Bağlantıya tıklayarak EFT Nasıl İptal Edilir? EFT İptal Etme 2020 adlı makalemiz içerisinde aşağıdakiler dahil olmak üzere birçok bilgi sunulmuştur. İncelemek ve detayları öğrenmek için hemen tıklayın.


“EFT nasıl iptal edilir Akbank, TEB, Yapı Kredi, Halkbank, Ziraat, İş Bankası, Garanti, Vakıfbank, Finansbank. EFT iptal etme ve bekleyen EFT iptali 2019-2020. EFT iptal etme, EFT nasıl iptal edilir?”

Bir Vakıfbank müşterisinin ARI hesabı açarken TL, USD(Dolar $), EUR(Euro €) cinsinden döviz ürünlerinin her birinden yalnızca 1 adet açık Vakıfbank ARI hesabı açılabilir.

  • Vakıfbank ARI hesabından ortak hesap açılamaz.
  • Vakıfbank telefon bankacılığı 0850 222 0 724

Vakıfbank çağrı merkezi telefon numarası, telefon bankacılığı iletişim adresi olan 0850 222 724 numarasını günün her saatinde arayabilirsiniz. İnternet bankacılığı tek kullanımlık şifrenizi almak için çağrı merkezi telefon numarasından iletişim sağlayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.