DOLAR 32,5136 -0.09%
EURO 34,9486 0.32%
ALTIN 2.434,830,50
BITCOIN 2073297-4,23%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
İninal Kart Havale EFT Nasıl Yapılır?

İninal Kart Havale EFT Nasıl Yapılır?

ABONE OL
12 Kasım 2020 19:50
İninal Kart Havale EFT Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnsanlar gündelik hayatta özellikle internet üzerinden çeşitli alışverişler yapmaktadır. Bu alışverişlerde kullanılan kartlar, kişilerin hızlı bir şekilde ödeme yapmasını sağlamaktadır. İnsanların her yerde kullanabileceği bir kart olan ininal kart, kullanıma hazır olan bir kart türüdür. Pek çok avantajı bulunan bu karta kişi ne kadar para yüklerse eğer, o kadar harcama yapabilir.

Bu karta sahip olabilmek adına kişinin 12 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bu kart, kredi kartı / banka kartının geçtiği her yerde geçmekte ve bu kart sayesinde güvenli bir şekilde alışveriş yapılabilmektedir. İninal kartın pek çok avantajı da bulunmaktadır. Bu avantajları şu şekilde sıralamamız mümkündür:

  • İninal kart, üyelerine pek çok fırsat sunmaktadır.
  • İninal kartın en büyük avantajlarından bir tanesi 12 yaş üstündeki herkesin bu kartı kullanabilmesidir.
  • Kart, üyelerinin kontrolsüz bir şekilde alışveriş yapmasına izin vermemektedir.
  • Kartın limiti, kullanıcının yüklediği bakiye ile sınırlı olmaktadır. Bu sebepten ötürü bile pek çok kişi tarafından bu kart kullanılmaktadır.
  • Dijital oyun dünyası için de pek çok avantaja sahip olan bu kart, oyuncular tarafından da kullanılmaktadır. Çeşitli oyunları oynayan ve reşit olmayan kişiler, oyun adına alışverişlerini bu kart üzerinden yapmaktadır.
  • Banka hesabı olmayan ve para biriktirmek isteyen kişiler de bu kartı kullanmakta ve kartın avantajlarından faydalanmaktadır.

İninal Kart EFT Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda pek çok kişi tarafından kullanılan ve insanlara oldukça fazla fırsat sunan ininal kart, banka ve kredi kartının geçtiği her yerde kullanılabilmekte, bu durum da insanların bu karta yönelmesini sağlamaktadır. Bu kart ile ilgili pek çok insanın aklına çeşitli sorular bulunmaktadır. O sorulardan bazıları şunlardır: İninal kart EFT nasıl yapılır, ininal kart EFT para yükleme nasıl yapılır, ininal EFT ne zaman gelir, ininal karttan EFT yapılır mı, ininal havale nasıl yapılır şimdi bu soruların her birini cevaplandıralım.

İninal kart üzerinden ininal kartı bulunan başka bir kişiye para göndermek için kartın arkasında yer alan barkod numarasının karşı taraf ile paylaşılması yeterli olacaktır. Bu barkod numarasını kullanan kişi, size kolay bir şekilde para gönderebilecektir. Peki başka banka hesapları üzerinden ininial kartı bulunan bir kişiye EFT nasıl gönderilir? Yani ininal kartı buluna kişi, bu EFT’yi nasıl alabilir? Şimdi bu soruya cevap verelim.

İninal karta EFT göndermek isteyen kişi, ininal kartın arkasında yer alan barkod numarası ile bu karta sahip olan kişiye mesai saatleri içinde rahatlıkla EFT gönderebilir. İninal EFT, bu anlamda oldukça kolay bir şekilde işlem yapılmasını sağlamaktadır.

İninal EFT Ne Zaman Gelir?

İninal para gönderme konusunda pek çok insan bazı noktaları merak etmektedir. Oldukça fazla avantajından ötürü tercih edilen bu karta sahip olan kişiler, para transferleri hususunda çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Özellikle oyun dünyasındaki insanların tercih ettiği bu kart üzerinden yapılan para transferlerinin nasıl gerçekleştiği, birçok insanın merak konusu olmaktadır. Peki ininal para gönderme nedir? Banka kartından ininal karta para aktarma nasıl olmaktadır? İninal karta havale nasıl yapılır?

İninal karta para gönderme işlemi oldukça kolay bir şekilde yapılmaktadır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi eğer başka banka kartlarından ininal karta EFT yapılmak isteniyorsa eğer bağlı bulunulan bankanın internet bankacılığına giriş yapılır ve oradan para transferi kısmına girilir.

IBAN numarasının bulunduğu kısma TR 36 0004 6007 8988 8000 0693 61 girilir ve açıklamanın olduğu kısma da ininal kartın arkasında yer alan 13 haneli barkod numarası girilir. 13 haneli barkod numarası girilirken sayılar arasında boşluk bırakılmaz. Ardından işlem tamamlanmış olur.

İninal eft ne zaman gelir? sorusu da pek çok insan tarafından sorulmaktadır. Normal banka kartları üzerinden yapılan EFT işlemleri 5-10 dakika sonra gönderilen hesaba ulaşmaktadır. Bu işlem de mesai saatleri içinde yapılmaktadır. İninal kart üzerinden EFT ise hem mesai saatleri içinde hem de mesai saatleri dışında yapılabilmektedir. Ayrıca ininal kart üzerinden yapılan EFT işlemi 15-20 dakika içerisinde gönderilmek istenen karta ulaşmaktadır. İninal EFT gelmedi gibi şikâyetlerde bulunan insanların yaşadıkları problemler de hızlı bir şekilde ininal müşteri hizmetleri çözülmektedir.

İninal Kart EFT Ücreti

İninal kart üzerinden kolay bir şekilde EFT yapılabilmektedir. Aynı şekilde başka kartlar üzerinden de ininal karta EFT yapılabilmektedir. Yukarıda başka banka kartlarından ininal karta EFT işleminin nasıl gerçekleştiğinden bahsettik. Peki ininal kart üzerinden başka banka kartlarına EFT nasıl yapılmaktadır ve EFT ücreti ne kadardır?

İninal kart üzerinden EFT işlemini gerçekleştirebilmek adına şu adımlar izlenmelidir:

  • “Para gönder” menüsüne girilmeli.
  • “Bankaya transfer” seçeneği seçilmeli.
  • Para göndermek istenilen kişinin adı ve IBAN numarası ilgili alana girilmeli.

Bu işlemlerin ardından EFT işlemi tamamlanmış olur. Peki ininal EFT ücreti ne kadardır? EFT işlemi için hiçbir şekilde ücret alınmamaktadır.

İninal kart ne zaman gelir? Fiziksel bir karta sahip olabilmek adına ilk önce ininal.com sitesi üzerinden online işlemler menüsü seçilmeli ve buradan bir ininal hesabı açılmalıdır. Ardından “kart siparişi ver” butonu seçilmelidir. Ardından kartınız hızlı bir şekilde adresinize gelecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.