DOLAR 32,5988 0.34%
EURO 34,8262 0.2%
ALTIN 2.512,831,16
BITCOIN 20932481,65%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Garanti Havale EFT Limit Arttırma Nasıl Yapılır?

Garanti Havale EFT Limit Arttırma Nasıl Yapılır?

ABONE OL
23 Kasım 2020 10:53
Garanti Havale EFT Limit Arttırma Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde pek çok insan banka kartları üzerinden alışverişler yapmaktadır. Nakit para kullanımının azaldığı bu dönemde, insanlar banka kartlarını hem internet alışverişlerinde hem de reel alışverişlerde oldukça fazla kullanmaktadır.

Bu banka kartları üzerinden çeşitli banka transferleri de gerçekleşmektedir. İnsanlar internet bankacılığı sayesinde, hesapları bulunan bankalar üzerinden ya kendi bankalarında hesabı olan ya da farklı bir bankada hesabı bulunan kişilere kolay bir şekilde para gönderebilmektedir. Peki EFT ve havale işlemleri nedir? Garanti Bankası üzerinden EFT ve havale işlemleri nasıl gerçekleştirilmektedir?

EFT, farklı bankalar arasında para gönderme işlemine denilmektedir ve açılımı “Elektronik Fon Transferi” şeklindedir.

Havale ise aynı bankalar arasında para gönderme işlemidir.

Her banka, insanların EFT ve havale işlemlerini kullanarak para transfer etmesine olanak tanımaktadır. Bu bankalardan bir tanesi de Garanti Bankası’dır. Garanti Bankası, kişilerin EFT ve havale işlemlerini kolay bir şekilde yapmasını sağlamaktadır.

Kişiler Garanti Bankasının internet bankacılığına giriş yaparak sitede yer alan seçeneklerden “Para Transferi” menüsünü seçmeli ve bu menüde yer alan “IBAN’a Transfer (EFT / Havale)” ya da “Hesap Numarasına Transfer (EFT / Havale) seçeneğine tıklayarak para gönderme işlemini gerçekleştirebilmektedir.

Ayrıca Garanti Bankası üzerinden “Cep Para Gönder” adımı ile istenilen kişinin telefonuna da para gönderilebilmektedir.

Garanti Cepbank ve Günlük Havale Limitleri Ne Kadar?

Garanti Bankası üzerinden EFT ve havale işlemlerini gerçekleştiren insanların merak ettiği pek çok soru bulunmaktadır. Bu soruların hepsini teker teker cevaplandırmaya çalışalım. Bu sorulardan bir tanesi şu şekilde karşımıza çıkmaktadır. Garanti cepbank para gönderme limiti nedir ve ne kadardır?

Garanti Bankası, kendi üyelerinin Cepbank üzerinden başka insanların telefonlarına para gönderme işlemi yapmasına olanak sağlamaktadır. Bu işlem oldukça hızlı ve kolaydır. Cepbank ile para gönderme konusunda Garanti Bankası 1.000 TL’lik bir limit koymuştur. Bu limite kadar kolay bir şekilde bir insanın telefon numarasına para gönderilebilmektedir. Peki Garanti havale limiti nedir?

Garanti Bankasının internet bankacılığı ile havale işlemi yapılabilmektedir. Havale limiti ise 250.000 TL olarak belirlenmiştir. Fakat başlangıç aşamasında bu limit, 10.000 TL‘dir. Kişiler bu limitler üzerinden para transfer işlemlerini gerçekleştirebilmektedir.

Peki bu limitleri arttırmak mümkün değil midir?

Garanti Havale / EFT Limiti Nasıl Arttırılır?

Garanti Bankası, kullanıcılarına havale / EFT limiti arttırma olanağı sağlamaktadır. Birçok insan Garanti havale limit arttırma nasıl yapılır, Garanti EFT limiti arttırma nasıl olur? Garanti EFT limit yükseltme nasıl gerçekleşir? Garanti EFT limiti yükseltme nedir? gibi soruların cevaplarını merak etmektedir.

Havale ve EFT limitlerini arttırabilmeniz için şubeye gitmeniz gerekmektedir. Bu işlem internet bankacılığı ya da müşteri hizmetleri üzerinden yapılamamaktadır. Güvenlik sebebi ile Garanti Bankası, EFT ve havale işlemlerine bir limit koymaktadır. Bu sebeple bankanın belirlemiş olduğu limitler bulunmaktadır.

Bu limitler aşılmak isteniyorsa eğer, yani belirlenmiş limitlerin üzerinde bir para aktarını gerçekleşecekse, limit arttırma talebi için bankaya gidilmeli ve limit arttırma işlemi gerçekleştirilmelidir.

Garanti Cepbank Para Gönderme Limiti Nasıl Arttırılır?

İnsanlar, para gönderme işlemleri esnasında var olan limitlerin üzerinde bir para göndermek isteyebilmektedir. Bu durumda insanlar, bankalarda var olan para gönderme limitlerine takılmakta ve istedikleri paraları gönderme konusunda sıkıntı yaşamaktadır. Bu konuda Garanti Bankası da para transferleri üzerinde çeşitli limitler bulundurmaktadır. Örneğin Garanti Cepbank için günlük 500 TL’lik bir limit bulunmaktadır. Ayrıca bir gün içerisinde en fazla 2 kere Cepbank ile para gönderilebilmektedir. İnsanlar bu konuda bazı sıkıntılar yaşamaktadır. Bu sebeple limit arttırma işlemlerini araştırmakta ve bu işlemleri gerçekleştirmek istemektedir. İnsanlar Garanti cepbank limit konusunda bazı hususları merak etmektedir. Peki Garanti cepbank limit yükseltme işlemi nasıl yapılmaktadır?

Cepbank üzerinden gönderilen paralar için konulan limitleri arttırmak mümkün değildir. Eğer daha fazla para göndermek isteniyorsa eğer, bu işlemi EFT ya da havale ile gerçekleştirmek mümkündür. Cepbank üzerinden para gönderen insanlar, bu limitleri yeterli bulmasalar da maalesef bu limit değiştirilememektedir. Bu sebeple yukarıda da bahsettiğimiz gibi, Cepbank limiti para göndermek için yeterli olmuyor ise kalan işlemlerin EFT ya da havale üzerinden yapılması oldukça mantıklıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.