DOLAR 32,3518 0.3%
EURO 35,1294 -0.06%
ALTIN 2.307,311,32
BITCOIN 22886123,32%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Binance Nasıl Üye Olunur?

Binance Nasıl Üye Olunur?

ABONE OL
2 Haziran 2021 18:36
Binance Nasıl Üye Olunur?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerin belki de en popüler yatırım araçlarından biri olan kripto paralar herkes için farklı bir yatırım deneyimi sunuyor. Her yaştan insanın ilgisini çeken coinler, küresel borsalarda farklı işlemler yaparak gelir elde edebilmenizi mümkün kılıyor.

Bitcoin ile birlikte hayatımıza giren, 10 yıldan uzun süreli bir geçmişi olan kripto paralarda popülarite giderek yükseliyor. Binance gibi küresel borsaların başı çektiği alım – satım platformlarında kısa veya uzun vadeli yatırımlar gerçekleştirilebiliyor.

Kripto paralar her ne kadar yüksek teknolojili bir temele sahip olsa da bu yatırım aracı ile işlem yapabilmek için çok karmaşık bir bilgi birikimine sahip olmanız gerekmiyor. Doğru yatırım stratejisini belirleyebilmek adına coinler ile ilgili yazılan yorumları okumak, uzmanların görüşlerinden fikir almak tavsiye ediliyor olsa da bir kripto para borsasında üyelik açmak için karmaşık işlemler yapmanız gerek kalmıyor.

Kripto Paralar Herkes İçin Yeni Bir Yatırım İmkanı

Herkes için oldukça yeni bir yatırım imkanı olan kripto paralar son zamanlarda yatırımcılarının sermayelerini katlaması ile ünlü oldu. Pek çok yatırımcı, sadece birkaç günde bile yatırdığı miktarın kat kat fazlasını alabildi.

Piyasası oldukça hareketli olan kripto paralarda, yatırımcıların hızlı bir şekilde sermayelerini artırmalarının mümkün olması kadar sermayelerini kaybetmeleri de olası. Bu nedenle, her zaman için amatörce yatırım yapmak yerine, profesyonel kripto para yatırımcılarının yorumlarını ve tavsiyelerini dinlemeniz öneriliyor.

Her yaştan kullanıcı için oldukça kolay olan kripto para borsalarında üyelik açtıktan sonra hemen işlem yapmaya başlamak mümkün. Özellikle, Binance gibi büyük borsalarda, Binance giriş aşamasından başlayarak kullanıcılara sunulan detaylı bilgilendirme ile istenen yatırımlar kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Binance Üyeliğinizi Başlatmak Oldukça Kolay

Küresel kripto para borsalarının en büyüklerinden olan Binance, Türkiye’den de işlem yapılabilmesine izin veriyor. Hem Türkiye hem de global versiyonunda alım – satım yapabileceğiniz bu platformda her şeyden önce üyeliğe ihtiyacınız var.

Binance üyelik aşaması fazlasıyla kolay. Sıradan bir internet sitesine kaydolmaktan farklı bir işlem gerektirmeyen bu süreçte, belirleyeceğiniz şifre ile kaydınızı tamamlayabilirsiniz. E-postanızı ve iletişim için kullanılacak olan cep telefonunuzu doğru şekilde girdikten sonra, Binance giriş bölümünden hesabınıza giriş yapabilir ve kripto para piyasalarına ilk adımı atabilirsiniz.

Yaklaşık olarak beş dakika içinde tamamlanabilen Binance üyelik işlemi, herhangi bir sınırlama veya ücret olmaksızın, herkes tarafından yapılabiliyor.

Üye Olduktan Sonra Hemen İşlem Yapmak Mümkün

Binance kripto para borsasında işlem yapabilmek için hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Hesabınızı açtıktan sonra hemen işlem yapmaya başlayabiliyor olsanız da para yatırmak için mutlaka kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor.

Klasik bir borsa platformundan farksız olarak işlem yapan kripto para borsalarında, kullanıcıların güvenliği ve çalıntı kartlarla alışveriş yapmanın önüne geçmek adına kimliğinizi doğrulamanız isteniyor. Güncel bir nüfus cüzdanı ve Binance tarafından yapılan yönlendirmeler doğrultusunda çekeceğiniz bir fotoğraf ile tamamlayacağınız Binance hesap açma işleminden sonra hemen alım – satım ve kripto para transferi yapılabiliyor.

Tüm bu aşamaları tamamladıktan sonra, şifrenizin kötü niyetli insanların eline geçmemesi adına çift aşamalı doğrulama ve SMS ile doğrulama gibi güvenlik önlemlerini de tamamlamanız tavsiye ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.