DOLAR 32,3599 0.12%
EURO 35,0680 -0.16%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 22964652,39%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Garanti Bankası Elma Hesabı

Garanti Bankası Elma Hesabı

ABONE OL
4 Temmuz 2021 22:14
Garanti Bankası Elma Hesabı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en popüler ve en çok müşterisi olan bankalarından olan Garanti Bankası yepyeni mevduat ürünleri ile müşterilerine memnuniyet sağlıyor. Vadeli ve vadesiz olarak açılabilen mevduat hesapları ile bankacılık sektöründeki tüm işlemler yapılıyor. Vadeli hesaplarda belirli yatırım tutarları ile işlem gerçekleştirilmesi ve vade süresi boyunca işlem yapılmaması ile faiz kazanılıyor. Vadesiz hesaplar ise para çekme ve yatırma, transfer etme, fatura ödeme ve daha çok farklı bankacılık işlemini gerçekleştirmenizi sağlıyor. Garanti Bankası ise sizlere vadeli ve vadesiz hesabı tek bir hesapta sunuyor. Garanti Elma Hesabı ile artık tüm vadesiz hesap işlemlerini gerçekleştirir iken aynı zamanda vadeli hesabın avantajlarından yararlanarak paranıza faiz kazandırabilirsiniz.

Garanti Bankası Elma Hesabı Özellikleri

Garanti Elma Hesabı, içerisinde yer almakta olan para miktarına her gece belirlenen oranlar ile faiz uygulamaktadır. Hesabın en güzel ve farklı kılan özelliği ise faiz kazanır iken paranızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Garanti Bankası’nın bireysel müşteriler için sunmakta olduğu Elma Hesabı’ndan 18 yaşını dolduran tüm vatandaşlar yararlanabiliyor.

Açtıracağınız Elma hesabının minimum bakiyesi 5.000 TL olması gerekiyor. Hesabınızda yer almakta olan 5.000 TL alt tutar sabit kalır iken üzerindeki tüm miktara her gece faiz uygulanıyor. Örneğin bu gece hesabınızda 6.000 TL olması durumunda 1.000 TL tutara %5 faiz kazanmaya hak kazanıyorsunuz. Garanti Elma Hesabı içerisinde yer alan paranızı ise dilediğiniz zaman faiz ve vade bozulmadan kullanabiliyorsunuz.

Garanti Bankası Elma Hesabı Nasıl Açılır?

Türkiye’nin en büyük banka blog sitesi olan Hepkredi.com https://www.hepkredi.com/garanti-elma-hesabi-nedir-ozellikleri-ve-kullanimi-nasildir/ içeriğinde sizlere Elma Hesabı ile ilgili pek çok detay sunuyor. Bu detaylardan biri de birkaç dakika içerisinde başvuru yapmak. Özellikle Pandemi nedeni ile tüm işlemler online olarak gerçekleştirilir iken Garanti Bankası internet sitesi veya mobil uygulamasını kullanarak anında başvuru yapabilirsiniz.

Garanti Bankası’nın sunduğu avantajlı vadeli hesap işlemlerinden yararlanabilmek için sadece Türk Lirası döviz cinsinden işlem yapılması gerekiyor. Gecelik %5 faiz kazandıran Elma Hesabı ile ilgili diğer bilgileri yukarıda yer almakta olan bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.