DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20654821,08%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Binance Hesabı Nasıl Açılır?

Binance Hesabı Nasıl Açılır?

ABONE OL
2 Haziran 2021 18:38
Binance Hesabı Nasıl Açılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Coin yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların ilk ihtiyacı, küresel ve güvenilir bir borsada hesap açmaktır. Hesap açacağınız borsanın yeteri kadar güvenli olmaması durumunda, yatırımlarınızı ve portföyünüzü kaybedebilirsiniz. Bu nedenle, kripto para yatırımları da dahil olmak üzere tüm yatırımlarınız için her zaman en güvenilir borsaları tercih etmeniz tavsiye edilmekte.

Bitcoin ve diğer coinler ile yapacağınız yatırımlar için ön plana çıkan Binance kripto para borsası, Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteriyor. Milyonlarca üyeye ulaşan bu borsada günlük olarak yine milyonlarca dolar değerinde işlem sorunsuz olarak gerçekleştiriliyor.

Bir süre önce Türkiye piyasasına da giriş yapan Binance ile birlikte, Türkiye’de ikamet eden kişilerin Binance hesabı açmasına imkan sunuldu. Pek çok yatırımcı, diğer borsaları terk ederek yatırımlarını Binance üzerinde değerlendirmeye başladı. Türkiye’de halihazırda fazlasıyla popüler olan bu borsanın üye sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Özellikle insanların kripto para borsalarında dikkat ettikleri ilk nokta olan güven unsuruna oldukça iyi yanıt veren bu borsada her şey şeffaf olarak izlenebiliyor. Türkçe müşteri desteğine de sahip olan Binance ile kripto para yatırımına ilk kez başlayacak pek çok kişi, kolayca hesap açarak ticaretine başlayabiliyor.

Binance Hesabı Açmak Kolay Mı?

Binance kayıt olma işlemi, herkesin rahat şekilde yapabileceği kadar kolay. Normal bir internet sitesine kaydolma ile aynı aşamaları içeren bu aşama, sadece birkaç dakika içinde tamamlanabiliyor. Binance hesap açma şartları da yine herkes için oldukça uygun. Sadece 18 yaşını doldurmuş olmak hesap açmak için yeterli.

Hesabınızı açtıktan sonra, kripto para ticareti yapmadığınız sürece herhangi bir ödeme yapmanız veya komisyon vermeniz gerekmiyor. Binance, yalnızca kendi borsası üzerinde yapılan alım – satım işlemleri üzerinden ufak bir komisyon talep ediyor.

Uzun vadeli kripto para yatırımları için de tercih edilebilen Binance güvenilir mi, aynı zamanda online cüzdan hizmeti de veriyor. Diğer borsalarda bulunan varlıklarınızı doğrudan Binance hesabınıza transfer edebilmeniz mümkün.

Hesap Açtıktan Sonra Ne Yapmak Gerekli?

Binance kayıt olma işlemini tamamladıktan sonra kimlik doğrulaması talep ediyor. Fotoğraf ve size ait bir kimlik belgesi ile kolayca tamamlayabileceğiniz bu işlemin akabinde dilediğiniz her coinin alım – satım işlemlerini yapabilmeniz mümkün.

Kimlik doğrulamasını yapmayan hesapların kripto para ticareti yapmasına izin verilmiyor. Yasalar gereğince, herhangi bir dolandırıcılığın önüne geçmek için alınan bu karar, Binance hesap açma işlemi sırasında kullanım koşullarında açıkça belirtiliyor. Binance, kimlik doğrulaması için talep ettiği verileri, üçüncü kişiler ile paylaşmayarak şifreli olarak güvende tutuyor.

Binance Hesabı Nasıl Güvenli Tutulur?

Kripto para borsalarında açtığınız hesapları güvende tutmak sizin sorumluluğunuzda. Her ne kadar Binance gibi güvenilir bir borsada hesap açmış olsanız da hesabınızın şifresinin başkalarının eline geçmediğinden emin olmalısınız.

Binance yorumları hesabı açtıktan sonra, çift aşamalı doğrulamayı aktif hale getirerek ek bir güvenlik önlemi alabilirsiniz. Bu önlem sayesinde, hesabınızın şifresi başkasının eline geçmiş olsa da giriş yapması engellenebilmekte. Binance, tüm kullanıcılarına bu güvenlik önlemini tavsiye ediyor. Tüm bunlara ek olarak, cep telefonu ve e-posta doğrulamasını da tamamlayarak hesap güvenliğinizi mümkün olduğu kadar artırabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.