DOLAR 32,4665 -0.12%
EURO 34,7871 -0.58%
ALTIN 2.441,240,22
BITCOIN 2079202-0,81%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Kobilere destek kredisi veren bankalar

Kobilere destek kredisi veren bankalar

ABONE OL
10 Ağustos 2020 12:22
Kobilere destek kredisi veren bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemiz içerisindeki birçok özel ve kamu sermayeli kobilere destek kredisi veren bankalar mevcuttur. Birçok banka KOBİ’lere kredi vermekte. Ayrıca KOSGEB anlaşmalı birçok banka da yine KOBİ için kredi desteği sunmaktadır. KOSGEB anlaşmalı olan bankalar içerisinde QNB Finansbank, Garanti, İşbank, Yapı Kredi, Halk bankası, Vakıfbank, Ziraat bankası gibi birçok banka bulunur.

Kobi kredisi veren bankalar ve KOSGEB sıfır faiz desteği

Kobiler için destek kredileri ve kobi kredisi ülkemizde sıklıkla karşılaşılan kredi türleridir. Bankacılık hizmetleri ve işlemleri arasında yoğun olarak talep edilen kredi çeşitleri arasındadır. Ülkedeki ekonomi içerisinde önemli bir yer kaplayan Kobiler, finansman ihtiyaçları için KOSGEB Kobi kredi hizmetinden yararlanmaktadır. Kobiler için özel krediler dahi hazırlanmaktadır. Kobi kredisi veren bankalar, bu destek hizmetlerini vergi levhası olan kobiler için sunmaktadır. Bundan dolayı kobilere destek kredisi veren bankalar öncelikle vergi levhası istemektedir.

Kobilere destek kredisi veren bankalar aşağıda başlıklar altında verilmiştir.

Kobilere destek kredisi veren İş bankası kobi kredisi

Kobi kredisi veren bankalar 2017 yılındaki listede birçok banka bulabilirsiniz. Sonraki yıllarda daha da artması beklenen bu hizmetin 2017 yılı ayrıntıları ise şunlardır. İş bankası kobi kredisi nakdi ve gayri nakdi kobi kredisi şeklinde iki farklı grupta toplanmaktadır. İş bankası nakdi kobi kredilerinde; ticari krediler, taksit ödemeli ticari krediler, ticari ek hesap, maxipos kredisi, altın kredisi, iş yeri kredisi, küçük işletme kredisi gibi farklı özel kobi kredileri verilmektedir. İşbank gayri nakdi kobi kredilerinde ise; teminat mektupları, aval kabul kredileri, akreditif krediler, leasing garanti, referans mektupları, ihracat, akreditiflerine teyit kredisi gibi farklı seçenekleri görebilirsiniz. Kredilere başvuru için en yakın işbank şubesine gidebilir ve kobiler için kredi başvurusu yapabilirsiniz. 0850 222 0900 QNB Finansbank müşteri hizmetleri ile daha fazla detay öğrenebilirsiniz.

QNB Finansbank kobilere destek kredisi

Kobiler için destek kredisi ve diğer kredi türlerinde geniş bir yelpazede yaklaşan QNB Finansbank bu yönüyle diğer bankalardan farklıdır. Birçok kredi seçeneğini geniş olarak bulabileceğiniz QNB Finansbank adresinde ayrıca düşük faizli kredi seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Finansbank nakdi ve gayri nakdi kobi kredisi alarak sizler de hayal ettiğiniz işi başarabilirsiniz. Finansbank teminat mektuplar, akreditif krediler, kabul kredileri, aval krediler, referans mektupları gibi farklı birçok nakdi kredi seçeneğinden yararlanabilirsiniz. QNB Finansbank gayri nakdi kredi hizmetlerinde ise spot krediler, rotatif krediler, taksitli ticari krediler, yatırım kredileri seçenekleri ile kobilere kredi hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Ayrıca KOSGEB anlaşması sayesinde KOSGEB 50 bin TL faizsiz esnaf kredisi başvurularını da yapabilirsiniz. Ayrıca KOSGEB kobi faizsiz kredi başvurusu ile destek kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Vakıfbank kobi kredisi

Kobilere kredi veren Vakıfbank ile kobi kredilerinden faydalanabilir ve işletmenizin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Vakıfbank kobi kredisi 36 ay vade seçenekleri ile verilebilmektedir. Leasing hizmetleri, Vakıfbank KOSGEB kredisi ve Vakıfbank üye iş yeri hizmetlerini de alarak işletmenizi geliştirebilir ve daha iyi duruma getirebilirsiniz. Başvuruda bulunmak ve diğer detayları banka şubesinden öğrenmek için 0850 222 0 724 numaralı Vakıfbank Müşteri Hizmetleri ile iletişim sağlayabilir yahut en yakın Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz.

Kobilere destek kredisi Garanti bankası Kobi kredisi

Garanti bankası da QNB Finansbank gibi isminden söz ettiren ve oldukça büyük bir banka kuruluşudur. Garanti bankası kobilere özel destek kredileri sayesinde birçok vatandaşımız tarafından başvuru yapılan bankadır. Banka teminat mektupları, garanti bankası pos hizmetleri, kobi destek paketleri ve birçok hizmeti Garanti bankası kobi kredisi arasında bulabilirsiniz. Kobilere destek kredisi Garanti bankası kobi kredisi başvurusu yapmak için en yakın şubeyi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca başvuru öncesi diğer detayları Garanti bankası müşteri hizmetleri 444 0 333 numarasından sorgulayabilirsiniz.

Denizbank Kobilere destek kredisi

Denizbank, Kobi destek kredisi veren bankalar arasındadır. Denizbank kobi kredileri ile birçok kobi ihtiyaçlarını karşılayabilmektedir. Denizbank kobi taşıt ve konut kredileri sıklıkla tercih edilen kredi türleridir. Ayrıca Denizbank taksitli ticari krediler ve Ticari kurtaran hesap ile birçok vatandaşın ilgi odağı olmayı başarmıştır. 50 bin lira KOSGEB faizsiz KOBİ işletme desteği esnaf kredisi yine Denizbank üzerinden alınabilen bir kredi hizmetidir. Devlet protokolünde bulunmasıyla birçok anlaşmaya da imza atmıştır. Denizbank müşteri hizmetleri 0850 222 0800 numarasını arayarak daha fazla detayı öğrenebilir veya en yakın Denizbank şubesine giderek başvuruda bulunabilirsiniz.

Kobi destek kredisi Akbank kobi kredileri

Kobi kredisi veren bankalar 2017 yılı listesinde Akbank da yer almaktadır. KOBİ için birçok kredi fırsatı barındıran Akbank, ayrıca Kobi adaylarına da destek hizmetleri sunmaktadır. Akbank bu yönüyle sıklıkla tercih edilebilmektedir. Yeni kobilere çeşitli kredi imkânları ve kredi desteği sunan Akbank, bu yönüyle Kobi kredisi veren bankalar arasında farklı bir yer edinmektedir. Yeni bir iş kurmak, dükkân açmak istiyorsanız Akbank Kobi kredileri arasında bulunan Yeni Kobi Kredileri desteklerinden faydalanabilirsiniz. Sıfır faiz KOSGEB Gov Tr kredi başvuru sayfası ile devlet destekli kredi hizmetlerine de başvurabilirsiniz. Ayrıca detaylı bilgi ve açıklamaları 444 2 525 Akbank müşteri hizmetlerini arayarak da sorgulayabilir veya en yakın Akbank şubesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

Yapı Kredi bankası Kobi kredileri

Kobi kredisi veren bankalar, Kobilere destek kredisi veren bankalar 2017 yılında daha da geniş bir yelpazede sunulmaktadır. Yapı kredi bankası da bu destek kredileri sunan banka kurumları arasında. Yapı kredi kobi kredileri ile sizler de nakdi veya gayri nakdi kobi kredileri için başvuruda bulunabilirsiniz. Yapı kredi makine donanım kredileri, nakit destek kredisi, yapı kredi bankası Franchising kredileri, kobi Ar-Ge kredisi, taksi kredisi, ihtiyaç kredisi gibi farklı kredi seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Yapı kredi kobi kredisi hizmetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için 444 0444 Yapı Kredi Müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya kredi başvurusu için en yakın Yapı Kredi bankası şubesi ile irtibat sağlayabilirsiniz. Ayrıca KOSGEB 50 bin TL faizsiz Kobi kredisi için de başvurularınızı yapabilirsiniz.

Kobilere destek kredisi veren bankalar yukarıda başlıklar halinde verilmiştir. Aklınıza takılan veya sormak istediklerinizi aşağıdaki yorum alanından bildirebilirsiniz. Ayrıca konuyu ne derecede yararlı bulduğunuzu diğer ziyaretçilere göstermek için en üstteki oylamayı yapmanız önerilir.

Ziraat bankası Kobi kredileri

Kobilere destek kredisi veren bankalar arasında Ziraat bankası da ön planda yer alan kamu bankasıdır. Birçok avantajlı kredi seçenekleriyle vatandaşlarımıza sürekli devlet destekli kredi imkânları sunmaktadır. KOSGEB gibi diğer devlet kurumları ile anlaşmalı olarak yürütülen birçok çalışmada Ziraat bankası imzası da bulunur. Ziraat bankası kobilere destek kredisini 2017 yılında da vermeye devam etmektedir. Sizler de Ziraat bankası müşteri hizmetleri 444 00 00 numarasını arayarak daha fazla bilgi alabilir veya en yakın Ziraat bankası şubesi ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.