DOLAR 32,3075 0.17%
EURO 35,0873 -0.18%
ALTIN 2.308,531,37
BITCOIN 22837912,65%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
KOSGEB KOBİ Beyannamesi Formu Nasıl Doldurulur?

KOSGEB KOBİ Beyannamesi Formu Nasıl Doldurulur?

ABONE OL
5 Kasım 2020 15:22
KOSGEB KOBİ Beyannamesi Formu Nasıl Doldurulur?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOSGEB KOBİ beyannamesi formu nasıl doldurulur? Kobi beyannamesi pdf örneği. Kobi beyannamesi e-devlet çıktısı indir. KOSGEB 2019-2020 KOBİ destekleri. E-Devlet ve KOSGEB.GOV.TR üzerinden Kobi beyannamesi doldurulurken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? KOSGEB KOBİ Beyannamesi çıktı örneği ve pdf dosyası almak! Mevduat Faizi internet adresimizde yeni bir konuyu derinlemesine aktarıyoruz. KOSGEB KOBİ beyannamesi, KOSGEB kayıt olmak ve KOSGEB 2019-2020 KOBİ destekleri için bu yazıyı inceleyin.

KOBİ Nedir?

İki yüz elli (*250) kişiden daha az çalışana istihdam eden ve mali bilanço yahut yıllık net satış hasılatından herhangi birinin 125.000.000 Türk Lirası’nı (TL) aşmayan (Yüz Yirmi Beş Milyon Türk Lirası), küçük veya orta ölçekli işletmelerin tanımına KOBİ denir. Orta ve küçük ölçekteki işletmelerin sınıflandırılması ve nitelikleri hakkındaki yönetmelikler içerisinde mikro işletme, küçük işletme ve de orta ölçekli işletmeleri sınıflandırmakta olan ekonomik birime yine KOBİ gösterilebilmektedir.

EFT Ne Zaman Hesaba Geçer, gece yapılan EFT işlemi ne zaman hesaba geçer? Bankalarda EFT teslim süreleri nedir? Bankaların EFT hesabı zamanları bu yazımızda. Hemen incelemek ve detayları görmek için tıklayın.

KOSGEB KOBİ Destekleri

KOSGEB destekleri almak ve KOSGEB Kredi imkanlarından yararlanabilmek için KOBİ Beyannamesi formu ve ek dosyalarını internet ortamından alıp imza ve kaşelenmelidir. KOBİ beyannamesi nasıl doldurulur? KOSGEB KOBİ Beyannamesi ne zaman verilir? KOSGEB beyanname sorgulama ve KOSGEB KOBİ beyannamesi e-devlet üzerinden nasıl alınır? Gibi sorular için aşağıda maddeler halinde açıklamalara yer vermiş durumdayız. Bu sayede aklınızdaki birçok soru cevaba kavuşacaktır.

Kobi Beyannamesi Nasıl Doldurulur Resimli Anlatım. Yardım dokümanı açmak için tıklayınız.

KOSGEB KOBİ Beyannamesi

KOBİ beyannamesi ve diğer eklerini internetten bulup indirdikten sonra çıktısını alın. KOSGEB Müdürlüğüne verilecek olan beyanname içerisindeki bilgilerin doğru olduğuna, kesin bir şekilde dikkat edilmesi zorunludur! Verilen bu bilgiler içerisindeki yanlışlar nedeniyle meydana gelebilecek olan tüm mali ve hukuki sorumlulukların işletme sahipleri ve başvuru sahibine ait olacaktır. Bu yüzden KOBİ beyannamesi doldurulurken çok dikkatli olunmalıdır.

Tüm bankaların EFT saatleri ve ücretlerini öğrenmek için buradaki “EFT Saatleri: Bankaların EFT Saatleri Kaça Kadar?” bağlantıyı kullanabilirsiniz

KOSGEB Kayıt ve KOBİ Beyannamesi Formu Alma

KOBİ Beyannamesi formu ve çıktısını almak, beyannameyi doldurmak için ilk olarak KOSGEB veri tabanına kayıt olunması gerekli ve zorunludur.

KOSGEB veri tabanına kayıt olmak ve KOBİ beyannamesi doldurmak, almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

KOSGEB KOBİ Beyannamesi Formu doldurmak ve çıktı almak için ilk olarak buradaki bağlantıyı tıklayıp KOSGEB kayıt olun.

KOBİ Beyannamesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Öncelikle kosgeb.gov.tr adresine, herhangi bir internet tarayıcısını kullanarak giriş yapınız. Ardından, e-KOBİ bağlantısına tıklayın.

E-KOBİ bağlantı linkine tıkladıktan sonra “kullanıcı ve şifre” bilgilerinizi yazarak giriş yapınız.

Sonrasında yapmanız gereken işlem, KOBİ Beyannamesi tarihini seçerek “ileributonuna tıklamalısınız.

Açılacak olan pencerede, sizden istediği seçenekleri işaretleyip tekrardan “ileributonuna basınız. Seçenek ve ilgili olan tüm detayları kapsayan sayfaya geçmiş olacaksınız. Burada verilen açıklamaları lütfen dikkatli bir şekilde okuyun.

Şimdi açılan pencerede sizden istenilenleri doğru bir şekilde belirtin. Aksi durumda meydana gelebilecek olan tüm mali ve hukuki işlemlerden sorumlu tutulacağınızı bilmelisiniz. Bu bölümdeki KOBİ Beyannamesi Formu doldurulurken, sözü geçen işletmeye ait bilgileri, belgeler üzerinden doldurmanız daha iyi olacaktır. Vereceğiniz bilgiler kontrol edileceği için doğru olduklarından emin olmalısınız. KOSGEB KOBİ beyannamesi doldurulurken dikkat ve özen gösterilmesi önemlidir.

ÖNEMLİ DETAY: KOBİ beyannamesindeNet satış hasılatıve “Mali bilanço toplamışeklinde belirtilmiş olan alanda hiçbir şekilde virgül ve nokta eklemeden formunuzu doldurun.

Yetkili personel için hazırlanmış olan alanları doldurabilmek ve bilgi eklemek için “Yetkili Ekle” yazan yere tıklayın.

Sonraki sayfamızda karşınıza gelmesi gereken ekran içerisinde istenilen bilgileri ve detayları doğru belirttikten sonra bir kez daha “ileri” yazan kutuya tıklayın. (Yetkili eklediğiniz zaman, eklenen yetkili kişiye ait T.C. kimlik numarası ve telefon numarası da burada belirtilmelidir). Girdiğiniz bilgilerde eksik, hata veya bir yanlış var ve düzeltilmeleri gerekiyor ise “yetkili düzelt” adlı düğmeye, silinmesinin gerektiği durumlarda ise “yetkili sil” ismindeki kutucuklara tıklayabilirsiniz.

EFT İşlemleri sayfamızdaki  EFT Nasıl İptal Edilir? EFT İptal Etme 2019 adlı yazıya gitmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kobi Beyannamesi Doldururken Faaliyet Konusu

KOSGEB KOBİ beyannamesi nasıl doldurulur? adlı makalemiz içerisinde önemli olan diğer bir detay ise KOBİ Faaliyet Konusu olacaktır. KOBİ beyannamesi doldurulurken verilen bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. KOBİ faaliyet konusu seçilirken listede mevcut olan konuların dışında kalıyor ise “faaliyet konunuzu seçmek için tıklayın” adlı bağlantıyı kullanabilirsiniz. Böylelikle konu seçimi yaptıktan sonra “kaydet“ butonuna tıklayıp sonraki işlemlere geçin.

KOBİ Beyannamesinde Adres Bilgileri

KOSGEB KOBİ beyannamesi bir yere verilmek için dolduruluyorsa adres bilgilerinin de girilmesi istenecektir. KOBİ beyannamesinde vermiş olduğunuz adres bilgileri, faaliyet konusunu belirtirken seçtiğiniz adres bilgileriyle eşleşecektir. Adres bilgileri seçeneğinde işlem yapılabilmektedir. Burada gerekmesi halinde; düzeltme, silme, ekleme yahut yeni adres belirtme gibi durumlar için ayrılan bağlantı linklerine tıklayabilirsiniz.

NOT: Yazı içerisinde sıralamış olduğumuz KOBİ beyannamesine ilişkin tüm bilgilerin doğru ve eksiksiz olarak verildiğinden emin olunuz. Bilgilerinizde bir yanlışlık, hata veya eksik var ise düzeltin ve “ileri” yazan bağlantı linkini tıklayın.

Kobi Beyannamesi Rapor Çıktısı Ekranı

Bir önceki sayfayı geçtikten sonra şimdi de KOSGEB KOBİ Beyannamesi Formu PDF olarak yeni pencerede açılacaktır. Açılan ekrandaki KOBİ Beyannamesi Çıktısı için yazıcınızı kullanabilirsiniz. Yahut KOBİ beyannamesi pdf dosyası olarak indirilip kullanılabilir ve farklı yerlere taşınabilir. Kobi beyanname formu çıktısı almak için bu ekrandan yararlanabilirsiniz.

Sayfanın hemen sağ alanındaki KOBİ Bilgi Dokümanı ve KOBİ Beyannamesi bağlantı linkleri sayesinde doldurmuş olduğunuz KOBİ beyannamesini indirebilir ve çıktı olarak alabilirsiniz. KOBİ beyanname çıktısını elde etmek için sağ alandaki “indir“ yazan bağlantı linkini kullanabilirsiniz. KOSGEB KOBİ beyannamesi indirmek, çıktı almak ve Kobi beyannamesi pdf olarak indirmek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Kobi bilgi dokümanı ve Kobi beyannamesi form çıktısını elde ettikten sonra yapmanız gerekenler çok önemli. Elde ettiğiniz, indirip çıktısı aldığınız KOBİ beyannamesinin, kaşelenmesi ve imzalanması gerekmektedir. İlgili birimde imza ve kaşe eklenen çıktıyı, beraberinde istenilen evraklar ile ikamet ettiğiniz adrese yakın KOSGEB Müdürlük veya Temsilcilik birimlerine teslim ediniz. KOBİ beyannamesi formuna ilave olarak birtakım ek belge istenmektedir. Bu belgelerin hangileri olduğunu da aşağıda sıralayıp konuyu sonlandırıyoruz. Çıktılara ek olarak sizden istenilecek olan belgeler aşağıda verilmiştir.

KOBİ Beyannamesi Ek Belgeleri
  • İmza beyannamesi / Sirküleri
  • Ticaret Sicil veya Esnaf Sicil Gazetesi

KOSGEB Kayıt İşlemleri Yardımcı Bağlantılar

KOSGEB Kayıt İşlemleri

KOSGEB Kredi, Hibe Destekleri, KOSGEB KOBİ Destekleri 2019-2020 ve KOSGEB Başvuru ile alakalı içeriklere, internet adresimiz Mevduat Faizi üzerinden güncel olarak ulaşabilirsiniz. KOSGEB KOBİ Beyannamesi adlı konumuz haricinde ilginizi çekebilecek olan bir önceki bağlantımızı inceleyin. Yandaki EFT Nasıl İptal Edilir? EFT İptal Etme 2019 bağlantısına tıklayarak EFT iptal etme işlemlerine ve tüm bankaların EFT işlemlerine ulaşabilirsiniz. MevduatFaizi.COM internet sayfamızda EFT işlemleri, ücretleri, bilgilerini detaylı ve güncel bir şekilde bulabilirsiniz. Bunlar (KOSGEB destekleri, EFT saatleri, EFT ücretleri) haricinde ise Mevduat HesabıMevduat Faiz OranlarıMevduat Faizi HesaplamaEn Yüksek Faiz Veren Bankalar gibi önemli detaylara yer vereceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.