DOLAR 32,5322 -0.04%
EURO 34,9700 0.22%
ALTIN 2.421,53-0,06
BITCOIN 2101694-3,15%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Kobi Destek Kredisi 2020

Kobi Destek Kredisi 2020

ABONE OL
15 Ağustos 2020 10:23
Kobi Destek Kredisi 2020
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Faizsiz esnaf kredisi 2017 yılında vatandaşlarımızı sevindirecek adımlar atmaya devam ediyor. Halkbank ve Kefalet esnafa sıfır faizli 30 bin tl esnaf kredisi, KOSGEB, Bilim ve Sanayi Bakanlığı 50 Bin TL faizsiz kredi veriyor. Esnafımız da Halkbank ile Kooperatif kefaletiyle Sıfır Faizli kredi, kobi destek kredisi 2017 imkanlarından da faydalanabilecek. Ayrıca 2017 yılında Kobi destek kredisi almak da artık birtakım vatandaşlarımı için kolay olabilecektir. KOSGEB Faizsiz kredi başvurusu yapabilecek vatandaşlarımız da KOSGEB Faizsiz kredi imkanından yararlanabilir. Site içerisinde ilgili konular için gerekli bilgileri bulabileceksiniz. Editör arkadaşlarımız tarafından yazılmış olan diğer makale türlerini de aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile bulabileceksiniz. ESKKKK Kredi hesaplamaları ve ESKKK kredi başvurusu hesaplama tabloları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da bu konulara ilişkin makaleler yardımıyla sorunlarını çözüme kavuşturabilecektir. ESKOMB (Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet) hakkındaki diğer bilgileri de site içerisindeki makalelerden bulabilirsiniz. İŞKUR ‘dan işsizlere maaş bağlanması da 2017 yılında gerçekleşmekte olan bir sevindirici haber. İŞKUR işsizlere maaş bağlanması müjdesini verirken birçok vatandaşımızı da mağdur etmemeye çalışmaktadır. 2017 yılında dolar üzerinde yaşanan büyük dalgalanmalar sonucunda kapanan birçok şirket beraberinde birçok çalışanı da üzmeyi başardı. Birçok insan işinden oldu. İŞKUR bu kişilere ve diğer vatandaşlara işsizlik maaşı vereceğini açıkladı. Sizler de konu hakkındaki diğer detayları site içerisinde ilgili kategorilerde bulabileceksiniz.

Kobiler için birçok faiz indirimi de 2017 yılında gelmeye başladı. Vatandaşlarımız, esnaflarımız, kobiler için Kobi destek kredisi 2017 yılında da devam ediyor. KOBİ destek kredi imkanları sayesinde birçok vatandaşımız gerekli olan ihtiyaçlarını karşılayabilmekte. KOBİ’lere 0,83 faizli nefes kredisi lansmanı da yine site içerisinde gerekli alanlarda açıklanacaktır. Tüm bilgileri kaçırmamak ve en uygun kredi imkanlarından yararlanabilmek için jetpara.net adresini güncel olarak takip edebilirsiniz.

KOSGEB 50 Bin TL Faizsiz Kredi Başvuru Takvimi (Anlaşmalı Bankalar)

KOSGEB her ilimizde birçok girişimcinin yeni bir iş sahibi olabilmesi adına birçok kredi imkanlarını sunmaya hız kesmeden devam ederken ayrıca diğer birçok alandaki vatandaşlarımıza da gerekli kredi ihtiyaçlarını sunmaya ara vermiyor. KOSGEB 50 Bin TL faizsiz kredi başvuru takvimi ile kişiler faizsiz esnaf kredilerinin ne zaman verileceğine dair bilgileri edinebilir. 50 bin tl faizsiz esnaf kredisi ne zaman verilecek sorularına faizsiz kredi başvuru takvimi oldukça yararlı gelecektir. 50 bin tl faizsiz esnaf kredisi ne zaman verilecek konusunda gerekli açıklamaları resmi adresinde de bulabilirsiniz. Sitemiz içerisinde gerekli açıklamaları bulabileceksiniz.

50 Bin TL kredi almaya hak kazananlar listesi

50 bin tl kredi imkanlarından yararlanabilecek olan kişilerin listesi resmi açıklamanın ardından site içerisinde yayınlanacaktır. Sizler de bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Gerekli açıklamalar ilgili başlıklarda belirtilmiştir. Esnafımıza verilmesi için başlatılan 50 bin tl faizsiz kredi sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

KOBİ’lere 0,83 faizli nefes kredisi lansmanı

Kobilere 0,83 faizli nefes kredisi lansmanı 2017 yılındaki ekonomiden zarar gören tüm vatandaşlarımıza, esnafımıza sağlanacaktır. 2017 yılında ülke genelinde yaşanan üzücü olaylar birçok kişinin işinden olmasına neden oldu. Birçok işyeri kapatılırken birçok çalışan ise işsiz kaldı. 2017 yılında yaşanan FETÖ terörü ekonomi üzerinde yararlar açmaya ve dolarda meydana gelen büyük yükseliş ülkedeki ekonominin yaralarının büyümesine neden oldu. Birçok çalışan ve birçok işletme sahibi esnafımız dolardaki artış yüzünden işyerini kapatmak zorunda kaldı. Kobilere 0,83 faizli nefes kredisi de bu durumlardan zarar görev vatandaşlarımız için destek sağlayacaktır. Detayları ilgili başlıklarda bulabilirsiniz. Düşük faizli krediler, kobi destek kredisi 2017, faizsiz krediler, uygun krediler, kredi notları, ek işler, TKDK, KOSGEB, Ekonomi ve Finans haberlerini güncel bir şekilde almak için jetpara.net adresini takip edebilirsiniz. Site içerisinde birçok yardımcı makale misafirlerini bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.